Tortilla caserola cu curcan este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 674 calorii. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, frunze de coriandru, brânză panela și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Încercați Caserola cu Tortilla de curcan a mamei, Tortilla caserola cu curcan, și Caserola De Tortilla De Curcan Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți Salsa de Tomatillo. Într-o cratiță grea, de 6 litri, nereactivă, la foc mediu-mare, combinați tomatillos, ardei iute și apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când tomatillos sunt fragede, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ardei Iute
Dientes De Ajo
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți, rezervând 1/2 până la 1 cană din lichidul de gătit. Lucrând în loturi, combinați tomatillos, ardei iute, lichid de gătit rezervat, usturoi și coriandru într-un blender și amestecați într-un piure neted. Într-o tigaie grea, de 12 inci, cu adâncime, încălziți uleiul la foc mediu și gătiți amestecul de tomatillo timp de aproximativ 10 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
3
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
4
Pregătiți caserola. Într-o tigaie grea, de 10 inci, încălziți 3/4 cană de ulei de porumb la foc mediu până când uleiul strălucește. Folosind clești, scufundați tortilele, pe rând, în uleiul fierbinte timp de aproximativ 10 secunde (tortilele ar trebui să rămână flexibile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
5
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Ungeți ușor un vas de copt de 13 pe 9 inci și puneți-l deoparte. Într-o tigaie grea, de 12 inci, antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
6
Adăugați ambele tipuri de dovlecei și gătiți la foc mediu aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
7
Adăugați porumbul și fasolea verde și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Porumb
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
9
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Aranjați 6 dintre tortilele înmuiate în vasul de copt pregătit, suprapunând marginile. Acoperiți cu jumătate din curcanul mărunțit, jumătate din amestecul de legume, 1 cană de brânză, 1 cană de Salsa de Tomatillo și 3/4 cană de smântână. Repetați procesul de stratificare cu 6 tortilla suplimentare, curcanul rămas, amestecul de legume și brânza, 1 cană de Salsa de Tomatillo și 3/4 cană de smântână. Se acoperă cu restul de 6 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Legume
Brânză
Toată Turcia
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
10
Stropiți cu 1 cană de Salsa de Tomatillo, acoperiți cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 50 de minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
11
În ultimele minute ale timpului de gătit, încălziți restul de 3 căni de Salsa de Tomatillo la foc mic și păstrați la cald. Într-un castron mic, bateți împreună restul de 1/2 cană smântână și laptele; stropiți peste caserola fierbinte când iese din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Dientes De Ajo
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Cuptor
12
Serviți caserola fierbinte cu Salsa de Tomatillo fierbinte pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Dientes De Ajo
1
* Puteți înlocui curcanul cu rață, pui sau orice altă pasăre în acest fel de mâncare. (Ravago nu recomandă utilizarea cărnii de vită sau de porc.) Sau, puteți lăsa carnea afară cu totul pentru a face un antreu vegetarian consistent.* Această rețetă poate fi făcută cu până la 2 zile în avans și păstrată la frigider. Urmați rețeta prin coacerea caserolei, dar nu adăugați deasupra 1 cană finală de sos tomatillo, altfel vasul va deveni prea ud. Înainte de servire, lăsați vasul să ajungă la temperatura camerei, apoi acoperiți cu sosul tomatillo și reîncălziți-l într-un cuptor de 375 km f până se încălzește, aproximativ 20 de minute. Verificați vasul de două ori în timpul reîncălzirii; adăugați mai mult sos tomatillo dacă pare uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Carne
Toată Turcia
Sos
Carne De Vită
Rață întreagă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Retipărit cu permisiunea Fonda San Miguel: treizeci de ani de mâncare și artă de Tom Gilliland, Miguel Ravago și Virginia B. Wood. 2005 Editura Shearer Doubleday