Torta Del Casar cu sirop de Sherry

Torta Del Casar cu sirop de Sherry
Torta Del Casar cu sirop de Sherry este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 24 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă sherry, pană torta del casar, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), Soluție De Sirop: Sirop De Arțar De Casă, și Sirop de cacao {sau sirop de ciocolată de casă}.

Instrucțiuni

1
Tăiați Torta del Casar în 6 pene; Așezați 1 pană pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
2
Se amestecă Sherry cu într-o cratiță mică grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă, apoi crește căldura și fierbe aproximativ 4 minute, sau până când lichidul este îngroșat și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Stropiți siropul peste brânză chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SiropSirop

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista