Torta de Pan mojic (tort cu budincă de pâine mojic)
Torta de Pan mojic (mojic tort de budincă de pâine) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 575 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 79 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, pastă de guava și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Torta de Dulce de Coco (tort columbian cu budincă de nucă de cocos), Torta de Pastores (tort columbian cu brânză și budincă de orez), și Tort de budincă de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas mediu de copt. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.In un castron, amestecați împreună ouăle, laptele, smântâna grea, zahărul, scorțișoara și extractul de vanilie și dați deoparte.Feliați mojiconele pe jumătate orizontal.
Așezați fundul mojic feliat în tava de copt, adăugați pasta de guava, apoi vârfurile mojiconelor(partea maro în sus), asigurându-vă că bucățile de pastă de guava sunt între straturile pâinii sau se vor arde în timpul coacerii.amestecul nostru de cremă peste mojicone și lăsați să se înmoaie timp de 10 minute, apăsând ușor.
Coaceți încă 40 până la 45 de minute sau până când budinca se umflă și crema este setată.
Scoateți din cuptor și serviți cald sau la temperatura camerei.