Torta de mămăligă plantată cu spanac, ciuperci și Ricotta
Nevoie de un curs principal fără gluten? Torta de mămăligă plantată cu spanac, ciuperci și Ricotta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sos de spaghete, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Torta pasqualina, spanacul și plăcinta ricotta a mamei mele, Mămăligă Erbată friptă cu ciuperci sălbatice, și Caserola de mămăligă cu ciuperci, roșii și Ricotta.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare. Adăugați treptat apă, amestecând constant cu un bici. Aduceți amestecul de făină de porumb la fierbere și reduceți căldura la mediu. Gatiti mamaliga, 15 minute, amestecand frecvent. Se amestecă parmezanul. Puneți polenta într-o tigaie cu formă de arc de 10 inci acoperită cu spray de gătit, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Lăsați polenta să se răcească complet până când este fermă (aproximativ 4 ore la temperatura camerei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă și amestecați bine. Gatiti la foc mediu-mare 7 minute sau pana cand legumele sunt fragede si lichidul aproape se evapora. Lingura într-un castron, și se amestecă în tomate, praf de usturoi, praf de ceapa, anghinare, și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați ingredientele rămase într-un castron mic și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se adaugă la amestecul de ciuperci. Se amestecă bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1
Întindeți umplutura de spanac peste Polenta cu ierburi. Se acoperă cu felii de roșii; se presară cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Kilograme De Mure (aproximativ
2
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 1 oră sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 10 minute. Se răcește 2 ore sau până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
5
Se taie în 8 pene; se servește cu sos de spaghete.