Torta de mămăligă plantată cu spanac, ciuperci și Ricotta
Nevoie de un curs principal fără gluten? Torta de mămăligă plantată cu spanac, ciuperci și Ricotta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sos de spaghete, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Torta pasqualina, spanacul și plăcinta ricotta a mamei mele, Mămăligă Erbată friptă cu ciuperci sălbatice, și Caserola de mămăligă cu ciuperci, roșii și Ricotta.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare. Adăugați treptat apă, amestecând constant cu un bici. Aduceți amestecul de făină de porumb la fierbere și reduceți căldura la mediu. Gatiti mamaliga, 15 minute, amestecand frecvent. Se amestecă parmezanul. Puneți polenta într-o tigaie cu formă de arc de 10 inci acoperită cu spray de gătit, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Lăsați polenta să se răcească complet până când este fermă (aproximativ 4 ore la temperatura camerei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă și amestecați bine. Gatiti la foc mediu-mare 7 minute sau pana cand legumele sunt fragede si lichidul aproape se evapora. Lingura într-un castron, și se amestecă în tomate, praf de usturoi, praf de ceapa, anghinare, și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ingredientele rămase într-un castron mic și amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă la amestecul de ciuperci. Se amestecă bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1
Întindeți umplutura de spanac peste Polenta cu ierburi. Se acoperă cu felii de roșii; se presară cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 1 oră sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 10 minute. Se răcește 2 ore sau până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
5
Se taie în 8 pene; se servește cu sos de spaghete.