Torta Cu Brânză De Busuioc
Basil-brânză Tortan este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pesto de grădină lucinda, unt, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), Torta Cu Brânză De Capră, și Torta Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 3 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale. Amestecați Pesto-ul de grădină al Lucindei, amestecând bine.
Aliniați o pâine de 8 x 4 inci cu folie de plastic, permițând 1 inch să stea pe fiecare parte.
Aranjați o treime din felii de brânză pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei.
Strat uniform cu jumătate de amestec pesto, 1/3 cană de Salsa de ardei roșu prăjit, 2 linguri de nuci de pin și jumătate din feliile de brânză rămase. Repetați straturile, terminând cu felii de brânză, apăsând ușor fiecare strat. Îndoiți feliile de brânză spre centru. Acoperiți și răciți 8 ore.
Inversați torta pe un platou de servire. Se acoperă cu 1/3 cană salsa; garnisiți, dacă doriți.
Se servește cu salsa rămasă și felii de baghetă franceză prăjite.