Tort vacherin congelat cu cremă de rubarbă și căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Vacherin Torte congelat cu cremă de rubarbă și căpșuni. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, suc de lămâie, bucăți rubarbă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căpșuni Și Cremă Torte, Pecan Torte cu căpșuni și smântână, și Bezea cu căpșuni și frișcă (Schaum Torte) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimea superioară și centrul cuptorului și preîncălziți-le la 250 F. Folosind un bol sau o farfurie cu diametrul de 8 inci ca ghid, trasați ferm 2 cercuri pe 1 foaie de hârtie pergament și 1 cerc pe a doua foaie de pergament.
Așezați hârtiile, marcate cu partea în jos, pe 2 foi de copt. Pulverizați hârtie cu spray antiaderent.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi. Bateți în zahăr, câte 1 lingură, apoi bateți până când albii sunt rigizi și lucioși. Bate în vanilie. Lucrând în loturi, lingurați bezea într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu vârf simplu de 1/2 inch. Începând din centrul fiecărui cerc urmărit și ținând vârful chiar deasupra hârtiei, pipați bezea în spirale pentru a umple cercurile, formând 3 runde.
Coaceți bezea până când sunt ferme, uscate și aurii palide, aproximativ 2 ore. Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor cu ușa închisă cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Combinați rubarba, căpșunile, 1/2 cană zahăr, apă și suc de lămâie în cratiță. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura și fierbeți până când rubarba este foarte fragedă, aproximativ 15 minute. Amestec de piure în procesor. Se răcește până se răcește, aproximativ 1 oră.
Bateți gălbenușurile și 1/3 cană de zahăr într-un castron mare de metal pentru a amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa).
Se amestecă până când amestecul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee înregistrează 140 F pentru 3 minute, aproximativ 7 minute în total. Se răcește amestecul până se răcește, aproximativ 15 minute. Îndoiți ușor amestecul de rubarbă în amestecul de gălbenușuri. Folosind mixerul electric, bateți frișca și vanilia într-un alt castron mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți crema în amestec de rubarbă în 2 adaosuri.
Așezați 1 disc de bezea în tigaie cu formă de arc cu diametrul de 9 inci.
Întindeți 1/3 de cremă de rubarbă (aproximativ 1 1/2 căni) peste bezea, lăsând o margine simplă de 1/2 inch. Se acoperă cu al doilea disc de bezea, apoi 1/3 de cremă de rubarbă. Se acoperă cu discul de bezea rămas și crema de rubarbă (crema nu se va răspândi pe părțile laterale ale tigaiei). Congelați până când crema este fermă, aproximativ 6 ore. (Se poate face cu 4 zile înainte. Acoperiți cu folie; păstrați înghețat.)
Eliberați laturile tăvii de tort.
Serviți torte cu căpșuni îndulcite, dacă doriți.