Tort Ușor Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul ușor cu ananas cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, 1 cutie (20 oz) felii de Ananas în suc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Ușor Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). În tigaie de 13x9 inci, topiți untul în cuptor.
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Aranjați felii de ananas pe zahăr brun.
Așezați cireșul în centrul fiecărei felii de ananas și aranjați cireșele rămase în jurul feliilor; apăsați ușor în zahăr brun.
Adăugați suficientă apă în sucul de ananas rezervat pentru a măsura 1 cană. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, înlocuind amestecul de suc de ananas cu apa.
Se toarnă aluatul peste ananas și cireșe.
Coaceți 42 până la 48 de minute (44 până la 53 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați imediat cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort 5 minute, astfel încât toppingul de zahăr brun să poată stropi peste tort; scoateți tigaia. Se răcește 30 de minute.
Se servește cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.