Reteta tort umplut cu Zmeura de lamaie se poate face în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de unt, zahăr de cofetărie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca desert. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Cupcakes Cu Lămâie Umplute Cu Zmeură, și Tort Umplut Cu Brânză Cremă De Zmeură.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, albușul de ou, apa și sosul de mere; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în două 9-in. Tigăi rotunde de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace la 350 de minute pentru 20-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe rafturi de sârmă timp de 10 minute; scoateți din tigăi pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru glazură, într-un castron mare, bateți primele patru ingrediente de glazură până se omogenizează. Bateți suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire.
6
Se întinde cu fructe tartinabile. Top cu al doilea strat; îngheț de top de tort.
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.