Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă

Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă
Tort uimitor de ciocolată fără făină făcut cu frișcă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 585 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată, cafea tare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată fără făină cu frișcă de migdale, Tort De Ciocolată Fără Făină Cu Frișcă Chai, și Tort de Macaroon cu lămâie amară fără făină, cu frișcă de ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt în interiorul a 2 Mini Tigăi springform (Dimensiune 4 inch) și fundul liniei cu cercuri de hârtie pergament.Topiți ciocolata cu cafea într-un cazan dublu sau într-un vas așezat peste apă fierbinte. Alternativ, puteți utiliza cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Bateți zahărul și oul împreună într-un bol metalic cu mixer. Puneți vasul mixerului peste o cratiță cu apă clocotită, fără fierbere, și bateți până când amestecul este cald la atingere și zahărul este dizolvat – asigurați-vă că nu gătiți amestecul! Puneți suportul mixerului și bateți la viteză medie până la lumină și aproape triplat în volum, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu-scăzut și continuați să bateți încă 2 minutes.In castron răcit, bateți crema chiar după etapa de vârf moale. Îndoiți un sfert de amestec de ouă în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați amestecul de ciocolată înapoi în amestecul de ouă rămas. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Transferați în tigăi pregătite, blat neted și atingeți ușor tigăile umplute pe suprafața de lucru de câteva ori pentru a așeza orice buzunare de aer.
4
Așezați tigăile în tigaie mai mare (am folosit o tigaie de 9 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de copt pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigailor de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Coaceți 30 de minute. Deschideți ușa cuptorului 30 de secunde pentru a elibera orice exces de umiditate care se acumulează în cuptor. Continuați să coaceți până când centrul tortului se simte oarecum ferm atunci când este apăsat ușor cu degetele, încă 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei (rețineți, dacă coaceți prăjiturile mai mari, le răciți în cuptorul închis timp de două ore).Rulați un cuțit cald în interiorul tigăilor și îndepărtați cu grijă din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se transferă la frigider și se răcește până când este foarte ferm. Înfășurați în folie de plastic și păstrați-l răcit până când este gata de servit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
9
Scoateți prăjiturile din frigider și reveniți la temperatura camerei. Cu cel puțin 1 oră înainte de servire, Preîncălziți cuptorul la cea mai mică setare. Dacă tocmai ați folosit cuptorul, opriți-l. Desfaceți prăjiturile și puneți-le pe farfurii de servire rezistente la cuptor. Încălziți-le la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute sau până când sunt calde pe tot parcursul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista