Tort Tunel De Înghețată

Tort Tunel De Înghețată
Rețeta tort tunel de înghețată ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 55 minute. Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 346 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Un amestec de amestec de tort de ciocolată, înghețată vanillan, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
2
Se toarnă aluatul într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se coace la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Taie un 1-in. tăiați partea de sus a tortului; pune deoparte. Pentru a face un tunel, scobiți cu grijă fundul, lăsând un 1-in. coajă (salvați tortul eliminat pentru o altă utilizare). Acoperiți și puneți coaja de tort în congelator timp de 1 oră.
5
Umpleți tunelul cu înghețată; înlocuiți blatul tortului. Acoperiți și congelați cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
6
Chiar înainte de servire, într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile și siropul de porumb; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă smântâna și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
7
Stropiți peste tort.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista