Tort tunel cu cremă de brânză fudgy

Tort tunel cu cremă de brânză fudgy
Prăjitura tunel cu brânză cu cremă fudgy este un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 45 g de grăsimi și un total de 663 de calorii. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați smântână grea pentru frișcă, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu tunel cu înghețată, Brownies cu brânză cu cremă Fudgy și Brownie cu brânză cu cremă Cappuccino Ultimate Fudgy.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați ușor un tub de 10 inchi sau o tavă Bundt, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță mică, la foc mediu, topește 1 1/4 cană de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Într-un castron, bateți crema de brânză, zahărul, 3 linguri de smântână groasă și ciocolata topită până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-un castron separat, amestecați amestecul de prăjitură, cafeaua, uleiul și ouăle până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se presară cu nuci. Întindeți amestecul de brânză cremă în jurul tigaii, dar nu o întindeți pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coacem in cuptorul preincalzit 55-65 minute, pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata. Se răcește 1 oră în tigaie înainte de a se răsturna.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pentru a pregăti glazura, încălziți 1/2 cană de smântână groasă într-o cratiță mică la foc mediu până când marginile sunt spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Amestecați 1/2 cană chipsuri de ciocolată și amestecați până se topesc și se omogenizează. Se fierbe un minut, până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
10
Se toarnă glazura peste tort, lăsând-o să curgă pe părțile laterale. Se răcește complet, lăsând glazura să se întărească. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista