Tort Triplu Cu Foi De Ciocolată
Tortul cu foi de ciocolată triplă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 125 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați glazura de ciocolată bogată și cremoasă, coacerea cacao, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Tort Triplu Cu Foi De Ciocolată, Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), și Tort Cu Foi De Ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, smântână, apă, cacao, unt și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește aproximativ 45 de minute.
Puneți glazura într-un castron mic cu microunde. Cuptor cu microunde neacoperit la maxim 20 până la 30 de secunde, amestecând o dată, până când se toarnă.
Se întinde glazura peste tort; se presară cu nuci pecan.