Tortul Tres Leches este un vegetarian desert. Această rețetă servește 16. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de lapte, unt, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării din America de Sud. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Ciocolata (Ciocolata Rom Tres Leches tort), și Tort Tres Leches pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți gălbenușurile de ou, untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric 2 minute sau până când amestecul este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se adaugă amestecul de gălbenuș de ou alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Bateți albușurile de ou până se înăbușesc; pliați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
5
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Lăsați să stea 10 minute.
8
Pierce partea de sus a tortului de mai multe ori cu un mic bivol de lemn. Se amestecă împreună laptele condensat, laptele evaporat și smântâna; se toarnă treptat și se întinde peste tortul cald. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Se toarnă aproximativ 1/4 cană la un moment dat, permițând amestecului să se înmoaie în tort înainte de a turna mai mult.)
10
Lăsați să stea 2 ore; acoperiți și răciți peste noapte, dacă doriți.
11
Răspândiți partea superioară a tortului cu glazură pufoasă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
Trucuri pentru a perfecționa Tres Leches: folosiți sfaturi de la directorul bucătăriilor de testare Lyda Jones Burnette pentru a face acest tort să iasă perfect.
14
Lăsați tortul să se răcească în tigaie la 10 minute după ce l-ați scos din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
15
* În timp ce este încă cald, trageți găuri în tort cu un pick de lemn sau un bivol.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
16
* Turnați încet amestecul de lapte peste tort-aproximativ 1/4 cană la un moment dat-și neteziți-l cu o spatulă sau spatele unei linguri mari. Doriți ca cea mai mare parte a lichidului să fie absorbită de tort, ceea ce îl va face extrem de umed.