Tort Tres Leches
Tortul Tres Leches este un vegetarian desert. Această rețetă servește 16. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de lapte, unt, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării din America de Sud. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Ciocolata (Ciocolata Rom Tres Leches tort), și Tort Tres Leches pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou, untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric 2 minute sau până când amestecul este cremos.
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Se adaugă amestecul de gălbenuș de ou alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Bateți albușurile de ou până se înăbușesc; pliați ușor în aluat.
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute.
Pierce partea de sus a tortului de mai multe ori cu un mic bivol de lemn. Se amestecă împreună laptele condensat, laptele evaporat și smântâna; se toarnă treptat și se întinde peste tortul cald. (
Se toarnă aproximativ 1/4 cană la un moment dat, permițând amestecului să se înmoaie în tort înainte de a turna mai mult.)
Lăsați să stea 2 ore; acoperiți și răciți peste noapte, dacă doriți.
Răspândiți partea superioară a tortului cu glazură pufoasă înainte de servire.
Trucuri pentru a perfecționa Tres Leches: folosiți sfaturi de la directorul bucătăriilor de testare Lyda Jones Burnette pentru a face acest tort să iasă perfect.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie la 10 minute după ce l-ați scos din cuptor.
* În timp ce este încă cald, trageți găuri în tort cu un pick de lemn sau un bivol.
* Turnați încet amestecul de lapte peste tort-aproximativ 1/4 cană la un moment dat-și neteziți-l cu o spatulă sau spatele unei linguri mari. Doriți ca cea mai mare parte a lichidului să fie absorbită de tort, ceea ce îl va face extrem de umed.