Tort Surpriză Cu Morcovi

Tort Surpriză Cu Morcovi
Tort de morcov surpriza ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție conține 337 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca desert și se face aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Paști va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Morcovi Cremă De Brânză Brioșe Surpriză, Brioșe surpriză cu ananas și morcovi, și Tort De Condimente Surpriză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți morcovii, zahărul, uleiul și ouăle până se omogenizează bine. Într-un castron mare, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; bateți treptat în amestec de morcovi până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă 3 căni de aluat într-un 10-in uns și făinat. canelat tub tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în ou. Lingură peste aluat. Se acoperă cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți la 350 de euro timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți crema de brânză, untul și vanilia până devin pufoase. Adăugați treptat zahărul cofetarilor până se omogenizează. Tort de îngheț. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul cu morcovi. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista