Tort Super Acru
Tortul Super acru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 251 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 96 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, concentrat de limeade, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Tort de portocale super umed cu smântână, Super Ușor Smântână Dip Mexican, și Super Ușor Mexican Smântână Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă întregi și 2 pachete de băuturi se amestecă cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute.
Pierce partea de sus a tort cald fiecare 1/2 inch cu furculita tined lung, ștergere furculiță ocazional pentru a reduce lipirea.
Stropiți 1/2 cană de limonadă concentrat uniform deasupra tortului. Se răcește complet, 1 oră până la 1 oră și 30 de minute.
Într-un castron mediu, amestecați 1 amestec de băutură pachet în 2 linguri concentrat de limonadă până la dizolvare. Bateți zahărul pudră și untul la viteză mică. Bateți treptat suficient din restul de 2 până la 3 linguri de concentrat de limonadă, câte 1 linguriță la un moment dat, pentru a face glazura netedă și răspândită.
Întindeți glazura deasupra tortului.
Tăiați în bucăți de servire. Decorează cu bomboane acre. Depozitați ușor acoperit.