Tort "Sundae Cone"
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei, jardiniere arahide prăjite, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes Cu Conuri De Înghețată Cu Zmeură, Cupcakes Cu Con De Înghețată Brownie Sundae, și Fierbinte Fudge Brownie și dublu scobit inghetata Sundae pălărie mare Cupcakes...in un con pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosiți spatele lingurii pentru a împacheta înghețata în folie 1-1/2-qt. castron. Zdrobiți 4 conuri de zahăr; se presară peste înghețată. Apăsați ușor în înghețată pentru a forma o crustă uniformă.
Congelați 4 ore sau până când înghețata este fermă.
Desfaceți desertul pe farfurie; îndepărtați folia. Rupeți conurile rămase în bucăți; apăsați în partea desertului.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet chiar înainte de a servi desertul. Se amestecă uleiul; se răcește ușor.
Stropiți peste desert; se presara cu nuci.