Tort Rustic cu ulei de măsline cu sirop de miere

Tort Rustic cu ulei de măsline cu sirop de miere
Tortul Rustic cu ulei de măsline cu sirop de miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.33 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Karithopita (tort grecesc cu nuci și ulei de măsline cu sirop de portocale), și Tort de Couscous cu ulei de măsline cu CR Aproxumme FRA și sirop de curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 km. F. Pulverizați tava de tort cu spray de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați o rundă de hârtie pergament de 9 inci și așezați-o în fundul tigaiei, apoi pulverizați hârtia. Făinați tigaia, scuturând excesul. Puneți tigaia de tort deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Într-un castron sau pe o foaie de pergament, cernem împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă sarea. Puneți ingredientele uscate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mic, combinați laptele, Grand Marnier, sucul de portocale și coaja de lămâie. Puneți ingredientele umede deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți ouăle și zahărul într-un castron mare și bateți cu mâna cu un tel cu balon până când sunt bine combinate și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți mai întâi uleiul de măsline într-o ceașcă de măsurare a lichidului Pyrex pentru a ușura turnarea. De asemenea, puteți face un leagăn cu un prosop de bucătărie pentru a vă menține vasul constant în timp ce bateți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
După ce ați emulsionat uleiul în amestecul de ouă, începeți să adăugați ingredientele uscate în 3 adaosuri, alternând cu ingredientele umede în 2 adaosuri, începând și terminând cu uscate. Pe măsură ce faceți fiecare adăugare de ingrediente uscate și umede, bateți cu mâna doar până când aluatul este neted, fără a bate prea mult, înainte de a adăuga următorul. Răsturnați vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Dați cratiței câteva robinete pe tejghea pentru a așeza orice bule de aer din aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți tortul până se rumenesc adânc, ușor cupolat și, eventual, crăpat deasupra, aproximativ 70 de minute. O frigăruie ar trebui să iasă curată din aluat, dar cu câteva firimituri umede.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să se răcească pe o grătar timp de aproximativ 15 minute. Pentru a se desface, rulați un cuțit mic în jurul marginilor tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați un carton de tort sau o farfurie peste tigaia de tort și inversați tigaia. Tortul ar trebui să alunece chiar pe carton. Desprindeți cercul de pergament (din ceea ce era partea de jos a tortului) și inversați din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Scoateți placa superioară și tortul va fi cu partea dreaptă în sus. Lăsați tortul să se răcească pe grătar până când este doar ușor cald sau la temperatura camerei înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Între timp, în timp ce tortul se coace, faceți siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
9
Combinați mierea, zahărul, apa, cuișoarele și coaja de citrice într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul și ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține lichidul la foc mic. Se fierbe la foc mic până se reduce cu aproape jumătate și la fel de gros ca un sirop ușor, 10 până la 12 minute. (Ar trebui să aveți puțin mai mult de 3/4 cană de sirop.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Scoateți tigaia de pe foc și turnați siropul într-un recipient pentru a se răci la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți cuișorul și coaja din sirop și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Pentru a servi, feliați tortul și puneți feliile pe farfurii.
13
Stropiți fiecare felie generos cu sirop de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista