Tort Rustic cu ulei de măsline cu sirop de miere

Tort Rustic cu ulei de măsline cu sirop de miere
Tortul Rustic cu ulei de măsline cu sirop de miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.33 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Karithopita (tort grecesc cu nuci și ulei de măsline cu sirop de portocale), și Tort de Couscous cu ulei de măsline cu CR Aproxumme FRA și sirop de curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 km. F. Pulverizați tava de tort cu spray de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați o rundă de hârtie pergament de 9 inci și așezați-o în fundul tigaiei, apoi pulverizați hârtia. Făinați tigaia, scuturând excesul. Puneți tigaia de tort deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Într-un castron sau pe o foaie de pergament, cernem împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă sarea. Puneți ingredientele uscate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Într-un castron mic, combinați laptele, Grand Marnier, sucul de portocale și coaja de lămâie. Puneți ingredientele umede deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți ouăle și zahărul într-un castron mare și bateți cu mâna cu un tel cu balon până când sunt bine combinate și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți mai întâi uleiul de măsline într-o ceașcă de măsurare a lichidului Pyrex pentru a ușura turnarea. De asemenea, puteți face un leagăn cu un prosop de bucătărie pentru a vă menține vasul constant în timp ce bateți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
După ce ați emulsionat uleiul în amestecul de ouă, începeți să adăugați ingredientele uscate în 3 adaosuri, alternând cu ingredientele umede în 2 adaosuri, începând și terminând cu uscate. Pe măsură ce faceți fiecare adăugare de ingrediente uscate și umede, bateți cu mâna doar până când aluatul este neted, fără a bate prea mult, înainte de a adăuga următorul. Răsturnați vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Dați cratiței câteva robinete pe tejghea pentru a așeza orice bule de aer din aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți tortul până se rumenesc adânc, ușor cupolat și, eventual, crăpat deasupra, aproximativ 70 de minute. O frigăruie ar trebui să iasă curată din aluat, dar cu câteva firimituri umede.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să se răcească pe o grătar timp de aproximativ 15 minute. Pentru a se desface, rulați un cuțit mic în jurul marginilor tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați un carton de tort sau o farfurie peste tigaia de tort și inversați tigaia. Tortul ar trebui să alunece chiar pe carton. Desprindeți cercul de pergament (din ceea ce era partea de jos a tortului) și inversați din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
7
Scoateți placa superioară și tortul va fi cu partea dreaptă în sus. Lăsați tortul să se răcească pe grătar până când este doar ușor cald sau la temperatura camerei înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Între timp, în timp ce tortul se coace, faceți siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
9
Combinați mierea, zahărul, apa, cuișoarele și coaja de citrice într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Aduceți la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul și ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține lichidul la foc mic. Se fierbe la foc mic până se reduce cu aproape jumătate și la fel de gros ca un sirop ușor, 10 până la 12 minute. (Ar trebui să aveți puțin mai mult de 3/4 cană de sirop.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Scoateți tigaia de pe foc și turnați siropul într-un recipient pentru a se răci la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți cuișorul și coaja din sirop și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
12
Pentru a servi, feliați tortul și puneți feliile pe farfurii.
13
Stropiți fiecare felie generos cu sirop de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista