Tortul roșu Waldorf Astoria necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 397 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, extract de vanilan, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Catifea Roșie Waldorf-Astoria, Tort De Catifea Roșie Waldorf Astoria, și Waldorf Astorian tort original de catifea roșie cu glazură gătită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Crema împreună scurtarea, zahărul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Cremă
Zahăr
Ouă
2
Faceți o pastă cu colorant alimentar și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Pudră De Cacao
3
Se adaugă la amestecul de scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
4
Adăugați sare și zară în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Sare
5
Apoi adăugați făină, vanilie, oțet și bicarbonat de sodiu în această ordine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Oțet
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Amestecă.
7
Coaceți timp de 30 de minute la 350 de grade F (175 grade C) în două tigăi rotunde unse și făinoase de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lasă să se răcească.
9
Pentru a face glazura: gatiti 5 linguri faina si 1 cana lapte pana se ingroasa, apoi se raceste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
10
Cream impreuna 1 cana zahar cofetari, 1 cana unt sau margarina si 1 lingurita vanilie ' til fluffy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Vanilie
Cremă
11
Se adaugă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
12
Tăiați straturile de tort pe jumătate pe lungime.
13
Întindeți glazura pe fiecare jumătate de strat. Stivă și îngheț peste tot.