Tort roșu, alb și albastru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Poke roșu, alb și albastru. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați afine, amestec de prăjituri, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort roșu, alb și albastru cu M & M, Tort de brânză roșu alb și albastru, și Tort De Zmeură Albă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet în tigaie, aproximativ 1 oră.
Pierce tort răcit cu furculiță la intervale de 1/2 inch. Într-un castron mediu, amestecați gelatina și apa clocotită până se dizolvă. Se amestecă în apă rece. Se toarnă cu grijă amestecul pe întreaga suprafață de tort. Refrigerați cel puțin 3 ore până la timpul de servire.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de budincă și laptele până se omogenizează bine. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Se întinde peste tort. Aranjați căpșuni și afine deasupra tortului pentru a arăta ca steag. A se păstra ușor acoperit la frigider.