Tort Rece De Nucă De Cocos

Tort Rece De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul rece cu nucă de cocos. Această rețetă servește 18. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, lapte condensat, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, și Pește-spadă fierbinte cu sos rece de cremă de Avocado de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți tigaia de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit; tapetați cu hârtie pergament de gătit. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți 29 până la 34 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-un castron mediu, amestecați laptele condensat și laptele de cocos cu biciul până se combină bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți nuca de cocos într-un alt castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Tăiați tortul în 6 rânduri cu 3 rânduri sau 6 rânduri cu 4 rânduri.
7
Tăiați folia în pătrate suficient de mari pentru a înfășura bucăți de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Înmuiați bucățile de tort, pe rând, în amestec de lapte timp de 5 secunde, asigurându-vă că toate părțile sunt acoperite (doriți ca tortul să absoarbă cât mai mult lichid posibil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
9
Așezați bucata de tort umezită într-un castron de nucă de cocos mărunțită, întorcându-se pentru a acoperi toate părțile. Înfășurați fiecare piesă individual în folie. Refrigerați cel puțin 3 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista