Tort Rapid Rege
Rețeta tortului Quick King este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 766 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, cremă de brânză, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tortul Regelui rapid al lui Emeril, Tort Rapid Mardi Gras King, și Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tortul rege: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Linie foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Cuptor cu microunde în castron mic (sau aduceți la fiert în cratiță mică) stafide, bourbon, coajă de portocală, scorțișoară și nucșoară. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului a fost absorbita, aproximativ 2 minute in cuptorul cu microunde, 5 minute in cratita. Se răcește la temperatura camerei, 5 până la 10 minute.
Într-un castron mare, folosind două cuțite de cină, tăiate în nuci pecan, zahăr brun, cremă de brânză, ghimbir, făină și sare până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Alternativ, lucrați amestecul împreună cu vârful degetelor. Se amestecă amestecul de stafide răcit.
Praf curat, contor uscat cu făină. Făină de rulare pin.
Rulați produse de patiserie până la 20 pe 15 inci. Distribuiți umplutura uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile.
Așezați fava oriunde pe umplere.
Începând de la capătul lung, rulați aluatul într-un buștean.
Transferați jurnalul pe foaia de copt pregătită și formați-l într-un oval, apăsând capetele pentru a sigila. Bateți gălbenușul de ou și smântâna și periați peste buștean.
Coaceți până la puf și auriu, 30 până la 35 de minute.
Se transferă în raftul de răcire și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Bateți zahărul, smântâna, bourbonul și sarea cofetarilor împreună într-un castron mediu.
Stropiți peste tortul răcit și presărați cu zahăr șlefuit.