Tort Rapid De Nucă De Cocos-Ananas
Tortul rapid de nucă de cocos-ananas necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 544 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,18 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de conserve de ananas, extract de lămâie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Rapid De Ananas Cu Susul În Jos, Tort De Nucă De Cocos Cu Ananas, și Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 30 de secunde sau doar până la umezire; bateți la viteză medie 2 minute.
Turnați aluatul uniform în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinoase.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Scoateți imediat din tigăi; răciți straturile complet pe rafturile de sârmă.
Combinați conservele și cașul de lămâie.
Întindeți 3/4 cană de umplere între straturile de tort; întindeți umplutura rămasă deasupra tortului.
Întindeți glazura pe părțile laterale ale tortului; apăsați ușor nuca de cocos uniform pe părțile laterale ale tortului.