Tort Rapid Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul rapid cu ananas cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. 422 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr granulat, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Rapid Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. în tigaie rotundă de 9 inci sau tigaie pătrată de 8 inci, se topește untul în cuptor.
Presărați zahăr brun uniform peste untul topit. Aranjați feliile de ananas într-un singur strat peste amestecul de zahăr.
Se presară cu nuci pecan.
Așezați cireșul în centrul fiecărei felii de ananas (cireșele cu tulpini pot fi adăugate după coacere).
În castron mare, bate ingredientele rămase cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă aluatul peste ananas și cireșe.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort câteva minute, astfel încât amestecul de zahăr brun să poată stropi peste tort; scoateți tigaia. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.