Tortul proaspăt de nucă de cocos cu cremă de ananas necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 1150 calorii, 19g de proteine, și 63G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână scurtarea tuturor legumelor crisco, unt, zahăr granulat domino și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort cu nucă de cocos și ananas proaspăt cu susul în jos, Tort cu cremă cu ananas caramelizat, și Tort înger cu piersici proaspete și cremă de vanilie.
Instrucțiuni
1
Ungeți Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu scurtare vegetală. Făinați ușor tigăile și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea Legumelor
Bomboane Salvatoare
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare după fiecare adăugare. Adăugați treptat zahărul și bateți până devine ușor și pufos. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Combinați 2 3/4 căni de făină, praf de copt și sare; adăugați la amestecul de unt alternativ cu suc de portocale și lapte de cocos, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
6
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți tortul din tigăi și răciți-l pe un suport de sârmă 1 oră sau până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Tăiați fiecare strat răcit pe jumătate pe lungime folosind un cuțit zimțat. Straturile de răcire 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
9
Bateți crema de brânză la viteză medie până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
10
Adăugați amestecul de budincă instant și 2 căni de lapte și bateți la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
11
Așezați ananasul într-o strecurătoare cu plasă de sârmă; apăsați cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta lichidul. Se amestecă ananasul și 1/2 cană de nucă de cocos rasă în amestecul de brânză cremă. Se răcește 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Deshidratată
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform între straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ardei Arbol
13
Întindeți toppingul biciuit deasupra și părțile laterale ale tortului și presărați partea superioară și părțile laterale cu 1 cană de nucă de cocos rasă rămasă. Se răcește până este gata de servit. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii