Tort Pina Colada III
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Pina Colada Cake III. Această rețetă servește 10 și costă 81 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 510 calorii , 4 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. 67 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și alegeți amestecul de prăjituri, cremă de cocos, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Pina Colada înghețată cu trei ingrediente , Prăjitură 7-Up...A Dreamy Vintage Cake Made Skinny și Prajitura cu spanac a lui David Tanis .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă cu caneluri sau tuburi de 10 inchi.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, 1/2 cană cremă de cocos, 1/2 cană rom, uleiul și ouăle. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă ananasul.
Se toarnă în tava pregătită.
Coaceți timp de 50 până la 55 de minute. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigaie. Cu un cuțit de masă sau o frigărui, faceți găuri la aproximativ 1 inch una de cealaltă în tort, aproape până în jos.
Combinați crema de cocos rămasă și 2 linguri de rom. Turnati incet cu lingura peste tort. Răciți-vă bine. A se păstra la frigider.