Tort Perfect Cu Brânză Cremă
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă 66 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., perfect crema de brânză Pound tort ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan și 1/4 linguriță extract de migdale, zahăr granulat superfin, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de brânză cremă cu frișcă de miere, Tort De Brânză Cremă Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie de pâine de 8 cm pe 4 cm cu spray de copt adăugat cu făină. Tigaie cu pergament paper.In o ceașcă de măsurare lichidă, bateți ouăle și extractele și setați aside.In vasul unui mixer de stand cu telul atașat, bateți untul și crema de brânză timp de aproximativ cinci minute sau până când sunt foarte ușoare și cremoase. Răzuiește bolul ocazional. Cu mixerul în funcțiune, adăugați zahărul foarte încet-acest lucru ar trebui să dureze încă 5 minute.
Adăugați din nou sarea și răzuieți vasul.Reduceți ușor viteza mixerului și adăugați foarte treptat amestecul de ou/extract câteva linguri la un moment dat. Acest proces ar trebui să dureze aproximativ 2 minute. Odată adăugate ouăle, continuați să bateți timp de un minut.
Scoateți vasul din mixerul standului și cerneți făina aproximativ 1/2 cană la un moment dat în aluat, amestecând cu o racletă rezistentă până se omogenizează bine. Asigurați-vă că toată făina este încorporată prin răzuirea aluatului de jos.
Puneți aluatul în tigaie, întindeți-l uniform și coaceți timp de aproximativ 85 de minute la 325 F. tortul ar trebui să formeze o cupolă și să crape.
Lăsați-l să se răcească aproximativ 20 până la 30 de minute în tigaie, apoi slăbiți cu grijă și scoateți-l din tigaie inversând, decojind pergamentul și inversând din nou.
Lăsați tortul să se răcească complet înainte de servire.