Tort Norvegian De Migdale

Tort Norvegian De Migdale
Tortul norvegian cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 443 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, praful de copt, zahărul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cookie-Uri Norvegiene De Migdale, Yarnall Family ' s Fyrstekake (Tarta norvegiană de Cardamom-migdale), și Tort Portocaliu Norvegian.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mic sau într-un castron metalic așezat peste o tigaie cu apă clocotită, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul. Se amestecă smântâna grea. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este foarte gros: cateva picaturi driblate pe suprafata ar trebui sa fie vizibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Așezați o foaie de folie de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-un bol de sticlă sau metal, bateți albușurile cu un mixer electric până când este capabil să țină un vârf ferm. Într-un castron separat, amestecați migdalele măcinate, praful de copt și zahărul cofetarilor. Folosind un tel sau o spatulă de cauciuc, pliați 1/3 din albușurile de ou în amestecul de migdale pentru a ușura; pliați albușurile rămase până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când partea superioară a tortului revine când este presată ușor. Se răcește tortul, apoi se scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Întindeți glazura deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista