Tort Norvegian De Migdale

Tort Norvegian De Migdale
Tortul norvegian cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 443 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, praful de copt, zahărul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cookie-Uri Norvegiene De Migdale, Yarnall Family ' s Fyrstekake (Tarta norvegiană de Cardamom-migdale), și Tort Portocaliu Norvegian.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mic sau într-un castron metalic așezat peste o tigaie cu apă clocotită, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul. Se amestecă smântâna grea. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este foarte gros: cateva picaturi driblate pe suprafata ar trebui sa fie vizibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
3
Așezați o foaie de folie de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un bol de sticlă sau metal, bateți albușurile cu un mixer electric până când este capabil să țină un vârf ferm. Într-un castron separat, amestecați migdalele măcinate, praful de copt și zahărul cofetarilor. Folosind un tel sau o spatulă de cauciuc, pliați 1/3 din albușurile de ou în amestecul de migdale pentru a ușura; pliați albușurile rămase până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când partea superioară a tortului revine când este presată ușor. Se răcește tortul, apoi se scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Întindeți glazura deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista