Tort Norvegian De Migdale

Tort Norvegian De Migdale
Tortul norvegian cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 443 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, praful de copt, zahărul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cookie-Uri Norvegiene De Migdale, Yarnall Family ' s Fyrstekake (Tarta norvegiană de Cardamom-migdale), și Tort Portocaliu Norvegian.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mic sau într-un castron metalic așezat peste o tigaie cu apă clocotită, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul. Se amestecă smântâna grea. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este foarte gros: cateva picaturi driblate pe suprafata ar trebui sa fie vizibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Așezați o foaie de folie de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Într-un bol de sticlă sau metal, bateți albușurile cu un mixer electric până când este capabil să țină un vârf ferm. Într-un castron separat, amestecați migdalele măcinate, praful de copt și zahărul cofetarilor. Folosind un tel sau o spatulă de cauciuc, pliați 1/3 din albușurile de ou în amestecul de migdale pentru a ușura; pliați albușurile rămase până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când partea superioară a tortului revine când este presată ușor. Se răcește tortul, apoi se scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Întindeți glazura deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista