Tortul Normandie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână margarină, zahăr brun, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s, și Tort De Budincă De Ananas Tort Mix Tort.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, bateți 1 1/4 căni de zahăr granulat, 1/4 cană de unt și gălbenușurile de ou la viteza mare a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Gălbenuș De Ou
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați 1 lingură de vanilie și ciocolată topită; bate bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, cacao, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu 1 1/2 căni de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
6
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează folosind bătăi curate și uscate. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură odată; bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți amestecul de albuș de ou în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă în tigăi rotunde de 2 (8 inci) acoperite cu spray de gătit. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
8
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul brun, 1/2 cană de lapte, 1/4 cană de unt și 1 uncie de ciocolată într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ciocolata
Unt
Glazură
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se pune la foc mediu până se topește ciocolata, amestecând ocazional cu un bici. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 7 minute sau până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Se toarnă într-un castron mare și se răcește la temperatura camerei. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați zahăr pudră, bătând bine până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
13
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie.
14
Se întinde deasupra cu 1/2 cană glazură și se acoperă cu alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
15
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Aranjați pecanele deasupra.