Cești cu gelatină de varză-castraveți
Cupele cu gelatină de varză și castraveți ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și rețeta de 30 pe care ați căutat-o. O porție conține 279 de calorii, 2 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză, apă, gelatină de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor spectaculos de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt cupe cu gelatină de portocale, cupe cu gelatină cu pepene verde și gelatină picant de castraveți.
Instrucțiuni
Într-un bol, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Se amestecă maioneza până se omogenizează. Se amestecă varza, castraveții și ardeiul verde.
Se toarnă în patru căni de cremă. Acoperiți și lăsați la frigider până se întăresc.