Cești cu gelatină de varză-castraveți

Cești cu gelatină de varză-castraveți
Cupele cu gelatină de varză și castraveți ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și rețeta de 30 pe care ați căutat-o. O porție conține 279 de calorii, 2 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză, apă, gelatină de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor spectaculos de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt cupe cu gelatină de portocale, cupe cu gelatină cu pepene verde și gelatină picant de castraveți.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (0,25 Uncii) Plicuri KNOX Gelatina Fără Aromă2 (0,25 Uncii) Plicuri KNOX Gelatina Fără Aromă
Tăiate în 2 StraturiTăiate în 2 Straturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în 1/2-in. Cuburi (1/2 Cană)Tăiat în 1/2-in. Cuburi (1/2 Cană)
2
Se amestecă maioneza până se omogenizează. Se amestecă varza, castraveții și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini Pita (6 Inci), Tăiate La Jumătate și încălzite2 Pâini Pita (6 Inci), Tăiate La Jumătate și încălzite
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
Naut Goya®Naut Goya®
Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota BucătaruluiMigdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Mozzarella, Tăiată în 1/2 Inch. Cuburi (aproximativ 1/2 Cană)Brânză Mozzarella, Tăiată în 1/2 Inch. Cuburi (aproximativ 1/2 Cană)
3
Se toarnă în patru căni de cremă. Acoperiți și lăsați la frigider până se întăresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista