Tortul Mexican de ciocolată cu glazură Mascarpone este o rețetă mexicană care servește 20. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 443 calorii. 286 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Bree coapte. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de casă de furnici cu glazură de Mascarpone de ciocolată, Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, și Tort cu strat de cafea-ciocolată cu glazură de Mocha-Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele uscate într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați toate ingredientele lichide.
3
Se amestecă până se omogenizează.
4
Pulverizați două tigăi de 8 inci cu spray de gătit. Puneți o bucată de pergament pe fundul tigaiei și pulverizați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă aluatul în tigăile pentru tort.
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de aproximativ 45 de minute sau până când o scobitoare iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Întoarceți-le și lăsați-le să se răcească complet.
8
Faceți glazura. Bateți smântâna grea până se formează vârfuri rigide. Într-un alt castron, amestecați mascarpone, scorțișoară, vanilie, sare și zahăr. Îndoiți ușor frișca în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Mascarpone
Hârtie De Orez
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană Necco
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Folosiți jumătate din glazură și acoperiți partea superioară a tortului. Repetați cu celălalt strat.
Tort de ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.