Tortul Mexican de ciocolată cu glazură Mascarpone este o rețetă mexicană care servește 20. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 443 calorii. 286 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Bree coapte. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de casă de furnici cu glazură de Mascarpone de ciocolată, Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, și Tort cu strat de cafea-ciocolată cu glazură de Mocha-Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele uscate într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați toate ingredientele lichide.
3
Se amestecă până se omogenizează.
4
Pulverizați două tigăi de 8 inci cu spray de gătit. Puneți o bucată de pergament pe fundul tigaiei și pulverizați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă aluatul în tigăile pentru tort.
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de aproximativ 45 de minute sau până când o scobitoare iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Întoarceți-le și lăsați-le să se răcească complet.
8
Faceți glazura. Bateți smântâna grea până se formează vârfuri rigide. Într-un alt castron, amestecați mascarpone, scorțișoară, vanilie, sare și zahăr. Îndoiți ușor frișca în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Mascarpone
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Folosiți jumătate din glazură și acoperiți partea superioară a tortului. Repetați cu celălalt strat.
Tort de ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.