Tort Mexican de ciocolată cu glazură Mascarpone

Tort Mexican de ciocolată cu glazură Mascarpone
Tortul Mexican de ciocolată cu glazură Mascarpone este o rețetă mexicană care servește 20. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 443 calorii. 286 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Bree coapte. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de casă de furnici cu glazură de Mascarpone de ciocolată, Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, și Tort cu strat de cafea-ciocolată cu glazură de Mocha-Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele uscate într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați toate ingredientele lichide.
3
Se amestecă până se omogenizează.
4
Pulverizați două tigăi de 8 inci cu spray de gătit. Puneți o bucată de pergament pe fundul tigaiei și pulverizați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă aluatul în tigăile pentru tort.
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de aproximativ 45 de minute sau până când o scobitoare iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Întoarceți-le și lăsați-le să se răcească complet.
8
Faceți glazura. Bateți smântâna grea până se formează vârfuri rigide. Într-un alt castron, amestecați mascarpone, scorțișoară, vanilie, sare și zahăr. Îndoiți ușor frișca în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Folosiți jumătate din glazură și acoperiți partea superioară a tortului. Repetați cu celălalt strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Presărați scorțișoară deasupra pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tort de ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista