Tortul Mexican de ciocolată cu glazură Mascarpone este o rețetă mexicană care servește 20. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 443 calorii. 286 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bicarbonat de sodiu, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Bree coapte. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de casă de furnici cu glazură de Mascarpone de ciocolată, Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, și Tort cu strat de cafea-ciocolată cu glazură de Mocha-Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele uscate într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați toate ingredientele lichide.
3
Se amestecă până se omogenizează.
4
Pulverizați două tigăi de 8 inci cu spray de gătit. Puneți o bucată de pergament pe fundul tigaiei și pulverizați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă aluatul în tigăile pentru tort.
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de aproximativ 45 de minute sau până când o scobitoare iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Întoarceți-le și lăsați-le să se răcească complet.
8
Faceți glazura. Bateți smântâna grea până se formează vârfuri rigide. Într-un alt castron, amestecați mascarpone, scorțișoară, vanilie, sare și zahăr. Îndoiți ușor frișca în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Mascarpone
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Căpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
9
Folosiți jumătate din glazură și acoperiți partea superioară a tortului. Repetați cu celălalt strat.
Tort de ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.