Tort Mexican De Ananas Cu Vanilie
Reteta Mexican vanilie ananas Pound tort ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 201 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan mexican, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă de la Cookie Madness are 21 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Vanilie Și Smântână Cu Glazură De Vanilie, Tort De Vanilie, și Tort De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Nu preîncălziți încă cuptorul, deoarece acest tort începe într-un cuptor rece. Pulverizați o tigaie de pâine de 8 cm 4 cm (ish) cu spray de copt adăugat cu făină.Se amestecă bine împreună făina cernută, sarea și praful de copt; set aside.In un bol de amestecare folosind un mixer electric de mână, bateți untul și ambele tipuri de zahăr până când sunt ușoare și cremoase.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând 30 de secunde după fiecare ou. Bateți laptele și vanilia, apoi adăugați ananasul. Folosind o racletă de cauciuc rezistentă sau o lingură mare de grăsime, amestecați treptat amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în tigaie și se introduce într-un cuptor rece. Întoarceți căldura la 325 F și coaceți timp de 50-60 de minute sau până când blatul este rumenit și o scobitoare introdusă iese cu firimituri umede.
Se lasă să se răcească 10 minute în tigaie. Întoarceți-vă din tigaie și așezați-vă în poziție verticală pe un suport de copt pentru a se răci.Faceți glazura.
Se amestecă împreună untul și zahărul.
Adăugați sucul de lămâie și 1 lingură de suc de ananas și amestecați până se omogenizează. Dacă glazura este încă groasă, adăugați mai mult suc de ananas. Vrei să fie puțin prea gros pentru a stropi, dar nu suficient de gros pentru a se răspândi. Se amestecă vanilia. Răsturnați glazura într-o pungă de congelare grea sau doar într-o pungă cu fermoar. Decupați colțul de jos și introduceți glazura peste tort decorativ.