Tort Mexican Cu Ciocolată Cu Gheață

Tort Mexican Cu Ciocolată Cu Gheață
Tort Mexican ciocolata Icebox ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $ 8.75 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 4709 calorii, 84G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Gheață Cu Ciocolată Caldă, Tort De Ciocolată Icebox, și Tort Mocha Chocolate Icebox pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia de jos a 9-inch-diametru springform pan cu ladyfingers. Aliniați laturile tigaiei cu ladyfingers, ladyfingers în picioare unul lângă altul și cu partea rotunjită în afară. Se amestecă 3/4 cană frișcă, ciocolată neîndulcită și 1/4 cană zahăr într-o cratiță mică grea la foc mic până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
FrișcăFrișcă
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți cratița de pe foc și răciți-o la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Folosind mixerul electric, bateți 1 cană de zahăr pudră, unt și 1 linguriță de vanilie într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în amestecul de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Combinați restul de 2 căni de smântână, 2 linguri de zahăr pudră, 1 linguriță de vanilie și scorțișoară într-un alt castron mare. Folosind bătăi curate și uscate, bateți până se formează vârfuri ferme. Îndoiți jumătate din amestecul de frișcă în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți jumătate din umplutura de ciocolată în tigaia căptușită cu degete. Top cu strat de ladyfingers, apoi restul de umplere ciocolata. Pipeți sau întindeți amestecul de frișcă rămas peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
CiocolataCiocolata
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se presară cu ciocolată semidulce rasă. Se da la frigider pana la ferm, cel putin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
7
Scoateți părțile de tigaie din tort și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista