Tort mai ușor cu lămâie
Dacă aveți despre 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, tortul mai ușor de lămâie ar putea fi uimitor lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Acest desert are 247 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. 492 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de migdale măcinate, ouă, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Lămâie Mai Ușor, Tort Cu Lămâie, și Tort cu lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți ușor o formă de tort rotundă de 20 cm x 5 cm adâncime și tapetați baza cu pergament de copt. Pentru tort, puneți făina, praful de copt, migdalele măcinate și mămăliga într-un bol mare de amestecare. Se amestecă coaja de lămâie și zahărul, apoi se face o baie în centru. Bateți ouăle într-un castron, apoi amestecați iaurtul. Sfat acest amestec împreună cu uleiul în baie (Vezi numărul pas cu pas 1), apoi amestecați scurt și ușor cu o lingură mare de metal, astfel încât totul să fie combinat, fără a se amesteca prea mult.
Puneți amestecul în tablă și nivelați partea superioară (pasul 2).
Coaceți timp de 40 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată. Acoperiți ușor cu folie pentru ultimele 5-10 minute dacă începe să se rumenească prea repede.
În timp ce prăjitura se gătește, faceți siropul de lămâie. Răsturnați zahărul tos într-o cratiță mică cu sucul de lămâie și 75 ml apă.
Se încălzește la foc mediu, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat. Ridicați focul, fierbeți timp de 4 minute până când este ușor redus și siropos, apoi scoateți-l de pe foc.
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească scurt în formă. În timp ce este încă cald, scoateți-l din tablă, îndepărtați hârtia de căptușeală și așezați tortul pe un suport de sârmă așezat peste o tavă de copt sau similar. Folosiți o frigăruie pentru a face o mulțime de găuri mici pe toată partea de sus a tortului (Pasul 3). Lingurați încet peste jumătate din siropul de lămâie (pasul
și lăsați-l să se înmoaie. Lingurați peste restul în același mod, perindând și marginile și părțile laterale ale tortului cu ultimul sirop.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "