Tort incredibil de umed cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă

Tort incredibil de umed cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă
Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 83 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de ouă, zahăr pudră, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brioșe Umede Cu Condimente De Dovleac (Cu Glazură De Brânză Cremă), Tort Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort cu condimente de dovleac cu glazură bogată de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul doar a trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză mare 2 minute. Împărțiți aluatul în mod egal între tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Coaceți 24 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează. Refrigerați aproximativ 30 de minute sau până când glazura atinge consistența dorită de împrăștiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire; întindeți aproximativ 3/4 cană glazură deasupra până la aproximativ 1/4 inch de margine. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus; se întinde cu glazură de 3/4 cană. Sus cu al treilea strat, cu partea rotunjită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Intinde strat subțire de glazură pe partea de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți glazura rămasă pe partea laterală și deasupra tortului. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista