Tort Inchworm
Tortul Inchworm este un fără lactate rețetă cu 16 porții. Acest desert are 132 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 171 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gumdrops, carton, culoarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 28 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Tort Inchworm, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort Tutti Frutti din grâu fără ouă-tort Vegan din grâu integral - tort de Crăciun s.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o tigaie de tort cu tub canelat de 12 căni.
Tăiați tortul așa cum se arată în diagrama A. congelați bucățile descoperite 1 oră pentru o înghețare mai ușoară. Se amestecă culoarea alimentelor în glazură. Aranjați bucăți de tort pe tavă pentru a forma inchworm așa cum se arată în diagrama B. tort de îngheț, atașând bucăți cu glazură.
Atașați 1 bomboană de ciocolată la fiecare napolitană de vanilie cu glazură; atașați la sfârșitul tortului pentru ochi. Apăsați 3 bomboane în glazură pentru gură. Împingeți ușor 1 băț de covrig în capătul plat al gumdrop; repeta. Introduceți covrigi stick în tort pentru antene. Aranjați gumdrops rămase de-a lungul marginii pentru picioare. Depozitați ușor acoperit.