Tort Hocus Pocus

Tort Hocus Pocus
Tortul Hocus Pocus ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați înghețată, căpșuni, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hocus-Pocus Sherbet Potion, Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți), și Tort Tutti Frutti de grâu fără ouă-tort vegan de grâu integral - tort de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 191°. linie 15x10x1-inch tava de copt cu folie, cu capete de folie se extinde pe laturile de tigaie. Folie de grăsime; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați firimiturile de prăjituri, zahărul, făina, praful de copt și sarea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se amestecă apa, ciocolata topită și vanilia; deoparte. Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare cu mixer electric la viteză mare 5 min. sau până la culoarea groasă și lămâie. Adăugați treptat amestecul de făină alternativ cu amestecul de ciocolată, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare. Bateți albușurile de ou cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide; amestecați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Răspândiți în tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Ridicați tortul din tigaie, folosind mânere din folie. Invertit tort pe prosop cârpă curată presărat cu cacao; elimina folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați tortul transversal în treimi; așezați 2 bucăți de tort pe rafturi de sârmă pentru a se răci.
7
Rulați bucata de tort rămasă împreună cu prosopul, începând de la unul dintre capetele scurte ale tortului; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Desfaceți tortul și îndepărtați prosopul; întindeți tortul cu 1 cană de înghețată. Re-roll tort; loc, cusătură cu fața în jos, în centrul plăcii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Întindeți 1 cană din înghețata rămasă pe fiecare dintre cele 2 bucăți de tort rămase. Înfășurați 1 din bucățile din jurul ruloului de tort pe placa de servire, cu stratul de înghețată orientat spre ruloul central de tort. Repetați cu ruloul de tort rămas, înfășurându-l în jurul celeilalte părți a ruloului de tort Central. Partea de îngheț a tortului cu 1 cană de topping biciuit. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
10
Scoateți tortul din congelator cu aproximativ 5 minute înainte de servire pentru a se înmuia ușor. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de topping biciuit și căpșuni chiar înainte de servire. Păstrați desertul rămas în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista