Tortul Globului de zăpadă de vacanță ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, bol cu bule, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Tort Cu Glob De Zăpadă, Snow Globe Crăciun Tratează, și Ciocolată caldă cu glob de zăpadă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Linia de fund a două unse 8-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie pergament; hârtie de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Într-un alt castron mare, cremă de unt și 1/2 cană de zahăr până când este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați gălbenușurile de ou, bătând bine. Bate în ROM. Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul crem alternativ cu laptele de cocos, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Cu bătăile curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, bătând la mare după fiecare adăugare până când zahărul se dizolvă. Continuați să bateți până se formează vârfuri lucioase rigide. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Transferați în tigăi pregătite.
7
Coaceți 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi cu 10 minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă; scoateți hârtia. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Dacă straturile de tort au blaturi rotunjite, tăiați cu un cuțit lung zimțat pentru a face nivel; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană Necco
10
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire, cu partea de jos în jos.
11
Răspândiți gemul deasupra până la 3/4 in. de margine; top cu 1/2 cana frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Kilograme De Mure (aproximativ
Gem
12
Așezați al doilea strat de tort peste frișcă, cu partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
13
Întindeți frisca rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului; se presara cu nuca de cocos. Se da la frigider cel putin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Stropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativ
14
Chiar înainte de servire, așezați pomul de Crăciun mat și omul de zăpadă în centrul tortului. Răsturnați cu grijă vasul deasupra.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.