Tort Glazurat Cu Smântână De Ciocolată

Tort Glazurat Cu Smântână De Ciocolată
Glazurate ciocolata-smantana tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână topping cool Whip whipped, cremă knudsen, cafea instant maxwell house și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Glazurat Cu Smântână De Ciocolată, Tort De Cafea Cu Smântână Glazurată Cu Ciocolată, și Tort Cu Smântână Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; acoperiți fundul cu hârtie cerată. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, înlocuind 1 cană smântână cu toată apa. Se amestecă 2 linguri. granule de cafea; se toarnă în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește în tigăi 10 min.; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Îndepărtați imediat hârtia cerată. Se răcește complet prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se dizolvă granulele de cafea rămase în apă fierbinte. Topiți ciocolata de scufundare conform instrucțiunilor de pe cadă. Se amestecă untul, cafeaua și smântâna rămasă până se omogenizează; se toarnă 1/3 cană într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți în biciul rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Stivați straturile de tort pe farfurie, răspândind amestecul de bici rece între straturi.
6
Se toarnă glazura caldă rămasă peste tort,permițând excesului să picure în jos. Sus cu fructe de padure. La frigider 30 min. sau până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista