Tort Galben Fără Gluten
Tortul galben fără Gluten necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 225 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați gumă de xantan, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort Galben Fără Gluten, Tort Cu Banane Galbene Fără Gluten, și Tort De Gustare Galben – Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină de orez două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci.
Se amestecă făina de orez alb, făina de tapioca, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și guma de xantan și se lasă deoparte.
Amestecați ouăle, zahărul și maioneza până devin pufoase.
Adăugați amestecul de făină, laptele și vanilia și amestecați bine.
Întindeți aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute. Prăjiturile se fac atunci când răsar înapoi când sunt ușor atinse sau când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Lăsați să se răcească complet, apoi înghețați, dacă doriți.