Tort Fudge Glazurat Cu Ciocolată

Tort Fudge Glazurat Cu Ciocolată
Această rețetă servește 16. Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul cu ciocolată glazurată ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vanilie, sirop de porumb, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Dovleac Glazurat Cu Fudge, Rețetă de tort cu ciocolată Fudge (mega tort cu ciocolată Fudge), și Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Glazurată Cu Fudge.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. vas de grăsime 8-inch rotund tort pan. În cratiță medie, topiți untul și 16 oz. ciocolata la foc mediu-mic, amestecand pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 lingurițe de vanilie. Se amestecă ușor ouăle până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Se toarnă în tigaie unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați tigaia pentru tort în tigaie de 13x9 inci; adăugați apă caldă până la 1 inch adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
5
Coaceți la 350 de grade F. timp de 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți tava de tort din Baia de apă; așezați pe grătar. Se răcește 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Formă De TortFormă De Tort
7
Rulați cu grijă cuțitul în jurul marginii tigaiei; inversați tortul pe grătar. Răciți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Între timp, într-o cratiță mică, combinați frisca, siropul de porumb și 1 linguriță de vanilie. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați 3 oz. ciocolată; se amestecă până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
11
Așezați tortul pe platoul de servire.
12
Așezați bucăți de hârtie cerată sub tort pentru a prinde picături. Turnați încet glazura deasupra și părțile laterale ale tortului pentru a acoperi. Cu spatulă metalică îngustă, glazură netedă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Presărați alune în jurul marginii superioare a tortului. Când glazura este setată, îndepărtați hârtia cerată. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista