Tort Elvețian De Ciocolată Albă
Tortul elvețian de ciocolată albă necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 39 de cenți pe porție. Acest desert are 276 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 78 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Rulou elvețian de tort de ciocolată albă cu frișcă de rubarbă, Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă, și Tortul Whiteout: tort cu strat alb cu glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina si bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Se toacă ciocolata albă și se pune într-un castron mediu.
Se toarnă apa fierbinte peste ea și se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți gălbenușurile pe rând, apoi amestecați ciocolata albă topită și vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu Zara, amestecând doar până se încorporează.
Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albi în aluat, apoi pliați rapid în albii rămași până când nu rămân dungi.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.