Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată
Tort dublu de ciocolată lipicioasă unt necesită în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 333 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de nuci, zahăr pudră, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, și Paula ' s Double Chocolate ooey Gooey Unt tort inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți ușor o tigaie de 13 pe 9 inci. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, 1 ou și 8 linguri (1 băț) unt topit și amestecați până se omogenizează bine. Amestec Pat în tigaie pregătit și se lasă deoparte. Într-un mixer de stand sau cu un mixer de mână, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați restul de 2 ouă și pudra de cacao. Reduceți viteza mixerului și adăugați zahărul pudră. Continuați să bateți până când ingredientele sunt bine amestecate. Adăugați încet restul de 8 linguri (1 băț) de unt topit și vanilia, continuând să bateți amestecul până se omogenizează. Se amestecă nucile cu o spatulă de cauciuc.
Întindeți umplutura peste amestecul de tort în tigaie.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult tortul; Centrul ar trebui să fie încă puțin lipicios când ați terminat coacerea.
Lăsați tortul să se răcească parțial pe o grătar înainte de a-l tăia în bucăți.