Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată

Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată
Tort dublu de ciocolată lipicioasă unt necesită în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 333 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de nuci, zahăr pudră, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, și Paula ' s Double Chocolate ooey Gooey Unt tort inghetata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți ușor o tigaie de 13 pe 9 inci. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, 1 ou și 8 linguri (1 băț) unt topit și amestecați până se omogenizează bine. Amestec Pat în tigaie pregătit și se lasă deoparte. Într-un mixer de stand sau cu un mixer de mână, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
Tava De CoptTava De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați restul de 2 ouă și pudra de cacao. Reduceți viteza mixerului și adăugați zahărul pudră. Continuați să bateți până când ingredientele sunt bine amestecate. Adăugați încet restul de 8 linguri (1 băț) de unt topit și vanilia, continuând să bateți amestecul până se omogenizează. Se amestecă nucile cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Întindeți umplutura peste amestecul de tort în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult tortul; Centrul ar trebui să fie încă puțin lipicios când ați terminat coacerea.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați tortul să se răcească parțial pe o grătar înainte de a-l tăia în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista