Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu două cireșe cu capul în jos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de sare, unt, cireșe mai ploioase și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Tort Dublu-Cireș Cu Capul În Jos, Tort Dublu Cu Pere Cu Susul În Jos Cu Glazură De Frunze De Dafin, și Tort Cu Cireșe Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci sau o tigaie pentru tort cu laturi de 3 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie pergament. Acoperiți hârtia cu spray de gătit. Dacă utilizați o tigaie cu arc, înfășurați bine exteriorul și fundul tigaiei cu un strat dublu de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De Aluminiu
3
Stropiți untul topit peste pergament în fundul tigaiei; se presară cu zahăr brun. Aranjați cireșele într-un singur strat peste zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Cireșe
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați tigaia pe o foaie de copt tapetată cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Tigaie
5
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu, amestecând cu un tel; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Puneți zahărul granulat, untul înmuiat și uleiul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 3 minute). Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
9
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de ulei, începând și terminând cu amestecul de făină (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
10
Întindeți aluatul uniform peste cireșe în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți tortul din cuptor).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Coaceți la 325 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Slăbiți tortul de pe marginile tigaiei cu un cuțit; inversați pe grătar.