Tort Delicios De Lămâie

Tort Delicios De Lămâie
Delicios tort de lamaie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 326 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, coaja de lămâie, făina de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Delicios De Lămâie, Tort Delicios Cu Strat De Lămâie, și Rulou Delicios De Tort Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți gălbenușurile de ou la viteză mare cu un mixer electric 4 minute sau până când sunt groase și palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Bateți untul la viteză medie până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
4
Adăugați gălbenușurile de ou bătute, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte de ceașcă, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 1 linguriță. coaja de lamaie, 1 lingurita. suc proaspăt de lămâie și 1 linguriță. vanilie. Lingura aluat în 3 unse și presarata cu faina 8-inch rotund tort tigai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
6
Coaceți la 375 timp de 12 până la 17 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă și lăsați să se răcească 1 oră sau până se răcește complet.
8
Răspândiți glazura de lămâie delicioasă între straturile de tort. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista