Tort Delicios De Dovleac Cu Patru Straturi
Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei, condimente pentru plăcintă cu dovleac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. 9247 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort Delicios De Dovleac Cu Patru Straturi, Tort Delicios Cu Strat De Lămâie, și Luscious Layer Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort, 1 cană de dovleac, lapte, ulei, ouă și 1 linguriță. se condimentează într-un castron mare cu mixer până se omogenizează.
Se toarnă în 2 tigăi rotunde de 9 inci unse și făinate.
Coaceți 28 până la 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet.
Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu mixerul până când este cremoasă.
Adăugați zahărul, dovleacul rămas și condimentul; se amestecă bine. Se amestecă ușor biciul rece.
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în jumătate cu cuțitul zimțat; stivă pe placa de servire, răspândind amestecul de bici rece între straturi. (Nu înghețați stratul superior.)
Stropiți cu topping de caramel chiar înainte de servire; acoperiți cu nuci.