Tort De Șifon Espresso (Fără Nuci, Fără Soia)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de șifon Espresso (fără nuci, fără soia). O porție conține 299 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de vanilie, zahăr superfin, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Go Dairy Free. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Șifon Espresso (Fără Nuci, Fără Soia), Tort Espresso De Ciocolată Fără Gluten Fără Ouă, și Tort De Șifon Fără Gluten.
Instrucțiuni
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți-l la 325. 4
Tăiați o rundă de hârtie pergament pentru a se potrivi cu fundul tigaiei și tăiați o gaură în mijloc pentru a se potrivi tubului central al tigaiei. Acest tort este copt într-o tigaie unsă, deoarece ungerea tigaiei ar împiedica aluatul să crească și să prindă părțile laterale ale tigaiei ca tort bakes.In o ceașcă mare de măsurare sau un castron mediu, dizolvați pudra de espresso în apă,
Adăugați uleiul, vanilia și gălbenușurile de ou.
Bateți până se combină bine.Peste o bucată mare de hârtie pergament sau castron cerne împreună făina și praful de copt.
Adăugați 1 cană de zahăr și sare și amestecați împreună.Faceți o fântână în centrul amestecului împingând ingredientele uscate spre partea laterală a bolului.
Adăugați amestecul de espresso. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați împreună până se combină bine.
Așezați albușurile în vasul fără grăsimi al unui mixer electric sau într-un vas mare fără grăsimi. Folosind atașamentul pentru bici de sârmă sau un mixer de mână, bateți albușurile la viteză medie până când sunt spumoase.
Adăugați crema de tartru. Presărați încet ceașca de zahăr rămasă de la km și continuați să bateți până când albușurile de ou țin vârfuri lucioase și ferme, dar nu rigide – aproximativ 5 minute.Îndoiți albușurile în aluatul de tort în 3 până la 4 etape, amestecând bine după fiecare adăugare.
Transferați aluatul în tigaia tubului. Folosiți spatula de cauciuc pentru a netezi și uniformiza partea superioară.
Coaceți timp de 1 oră sau până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat. (A mea a durat 45-50 de minute).
Scoateți tigaia din cuptor și răsturnați-o peste un suport de răcire pe picioare sau peste o pâlnie sau o sticlă cu gât subțire.
Lasă tortul să atârne pentru a găti complet. Nu așezați tigaia pe un suport de răcire pe baza sa. Acest lucru va face ca tortul să se prăbușească pe sine.Nu scuturați tortul din tigaie înainte de a se răci. Odată ce tortul este rece. folosiți un cuțit cu lamă subțire sau o spatulă flexibilă pentru a trece peste marginea exterioară și tubul interior pentru a ajuta la eliberarea tortului din tigaie. Inversați tortul pe un suport, apoi reintroduceți-l pe o farfurie de servire.