Tort De Șifon Espresso (Fără Nuci, Fără Soia)

Tort De Șifon Espresso (Fără Nuci, Fără Soia)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de șifon Espresso (fără nuci, fără soia). O porție conține 299 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de vanilie, zahăr superfin, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Go Dairy Free. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Șifon Espresso (Fără Nuci, Fără Soia), Tort Espresso De Ciocolată Fără Gluten Fără Ouă, și Tort De Șifon Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți-l la 325. 4
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Tăiați o rundă de hârtie pergament pentru a se potrivi cu fundul tigaiei și tăiați o gaură în mijloc pentru a se potrivi tubului central al tigaiei. Acest tort este copt într-o tigaie unsă, deoarece ungerea tigaiei ar împiedica aluatul să crească și să prindă părțile laterale ale tigaiei ca tort bakes.In o ceașcă mare de măsurare sau un castron mediu, dizolvați pudra de espresso în apă,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați uleiul, vanilia și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Bateți până se combină bine.Peste o bucată mare de hârtie pergament sau castron cerne împreună făina și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați 1 cană de zahăr și sare și amestecați împreună.Faceți o fântână în centrul amestecului împingând ingredientele uscate spre partea laterală a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați amestecul de espresso. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați împreună până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați albușurile în vasul fără grăsimi al unui mixer electric sau într-un vas mare fără grăsimi. Folosind atașamentul pentru bici de sârmă sau un mixer de mână, bateți albușurile la viteză medie până când sunt spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați crema de tartru. Presărați încet ceașca de zahăr rămasă de la km și continuați să bateți până când albușurile de ou țin vârfuri lucioase și ferme, dar nu rigide – aproximativ 5 minute.Îndoiți albușurile în aluatul de tort în 3 până la 4 etape, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Transferați aluatul în tigaia tubului. Folosiți spatula de cauciuc pentru a netezi și uniformiza partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Coaceți timp de 1 oră sau până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat. (A mea a durat 45-50 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Scoateți tigaia din cuptor și răsturnați-o peste un suport de răcire pe picioare sau peste o pâlnie sau o sticlă cu gât subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
PâlniePâlnie
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Lasă tortul să atârne pentru a găti complet. Nu așezați tigaia pe un suport de răcire pe baza sa. Acest lucru va face ca tortul să se prăbușească pe sine.Nu scuturați tortul din tigaie înainte de a se răci. Odată ce tortul este rece. folosiți un cuțit cu lamă subțire sau o spatulă flexibilă pentru a trece peste marginea exterioară și tubul interior pentru a ajuta la eliberarea tortului din tigaie. Inversați tortul pe un suport, apoi reintroduceți-l pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista