Tort De Șifon Cu Lămâie-Portocală

Tort De Șifon Cu Lămâie-Portocală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de șifon cu lămâie-portocală. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 294 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână praf de copt, suc de portocale, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea, și Tort De Sifon Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron al unui mixer electric de rezistență. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină; adăugați ulei, gălbenușuri de ou și suc de portocale. Bateți la viteză medie-mare 3 până la 4 minute sau până se omogenizează. Se amestecă coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în amestecul de făină. Puneți aluatul în 3 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Coaceți la 350 timp de 17 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți glazura de cremă de unt de lămâie-portocală între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista