Tort De Șifon Cu Ananas

Tort De Șifon Cu Ananas
Reteta tort sifon ananas poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 12. Acest desert are 329 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr de cofetărie, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Hot Tort De Cacao Șifon {Tort Felie Brutari}, Hot Tort De Cacao Șifon {Tort Felie Brutari}, și Tort De Șifon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou, sucul de ananas, uleiul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă la ingredientele uscate; bateți până se omogenizează bine.
3
Într-un alt castron, bateți albușurile și smântâna de tartru până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat. Lingurați ușor într-un 10-in negrăsit. tigaie tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți pe cel mai de jos raft al cuptorului la 325 CP timp de 55-60 minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor. Inversați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tortul pe o farfurie de servire.
8
Combinați zahărul cofetarilor, untul și suficient suc de ananas pentru a obține o consistență a glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Stropiți deasupra tortului, permițând o glazură să drapeze părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista