Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie

Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați tortul de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie. Această rețetă servește 12 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 306 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 31 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți gălbenușuri de ou, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 ore. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 31%. Încercați Tort De Înghețată De Ciocolată Mexicană Cu Bezea Portocalie, Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie, și Tort de înghețată cu bezea de ciocolată și cip de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. linie în interiorul tăvii cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 3 inci, cu folie. Înveliți ușor cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateti faina si urmatoarele 3 ingrediente intr-un bol mic. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se ia de pe foc; se amestecă în pudră de cacao, apoi zahăr. Dacă aluatul este încă fierbinte, lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți oul și vanilia, apoi amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Întindeți aluatul pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți stratul de brownie până când testerul introdus în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 15 până la 17 minute. Se răcește în tigaie pe raft. Acoperiți și înghețați.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Se amestecă ciocolata și 1 1/2 căni jumătate și jumătate în cratiță medie la foc mediu până se topește ciocolata, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți de la căldură.
3
Bateți gălbenușurile de ou și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu. Treceți treptat în amestecul de ciocolată fierbinte; reveniți la cratiță. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul lasa calea pe spatele lingurii atunci cand degetul este tras peste si crema Inregistreaza 170 F la 175 F pe termometrul pentru bomboane, amestecand constant, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se strecoară crema într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați restul de 1 1/4 căni jumătate și jumătate. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
6
Procesați crema în producătorul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
7
Se transferă în tigaie; se întinde uniform pe stratul de brownie. Acoperi; congela peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați cremă de tartru și vârf de sare. Bateți până se formează vârfuri moi. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr. Continuați să bateți până când bezea formează vârfuri lucioase rigide. Bateți în coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se întinde peste stratul de înghețată. Folosind spatula sau spatele lingurii, rotiți decorativ, formând vârfuri. Congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Scoateți tortul din congelator. Eliberați părțile laterale ale tigaiei; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați tortul în farfurie. Folosind lanterna de bucătărie, bezea maro sau așezați sub broiler 1 până la 2 minute pentru a se rumeni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În16 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista