Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați tortul de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie. Această rețetă servește 12 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 306 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 31 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți gălbenușuri de ou, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 ore. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 31%. Încercați Tort De Înghețată De Ciocolată Mexicană Cu Bezea Portocalie, Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie, și Tort de înghețată cu bezea de ciocolată și cip de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. linie în interiorul tăvii cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 3 inci, cu folie. Înveliți ușor cu spray antiaderent.
Bateti faina si urmatoarele 3 ingrediente intr-un bol mic. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu mic.
Se ia de pe foc; se amestecă în pudră de cacao, apoi zahăr. Dacă aluatul este încă fierbinte, lăsați să se răcească.
Bateți oul și vanilia, apoi amestecul de făină.
Întindeți aluatul pe fundul tigaiei.
Coaceți stratul de brownie până când testerul introdus în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 15 până la 17 minute. Se răcește în tigaie pe raft. Acoperiți și înghețați.
Se amestecă ciocolata și 1 1/2 căni jumătate și jumătate în cratiță medie la foc mediu până se topește ciocolata, amestecând des.
Bateți gălbenușurile de ou și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu. Treceți treptat în amestecul de ciocolată fierbinte; reveniți la cratiță. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul lasa calea pe spatele lingurii atunci cand degetul este tras peste si crema Inregistreaza 170 F la 175 F pe termometrul pentru bomboane, amestecand constant, 6 pana la 8 minute.
Se strecoară crema într-un alt castron mediu.
Adăugați restul de 1 1/4 căni jumătate și jumătate. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
Procesați crema în producătorul de înghețată.
Se transferă în tigaie; se întinde uniform pe stratul de brownie. Acoperi; congela peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și vârf de sare. Bateți până se formează vârfuri moi. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr. Continuați să bateți până când bezea formează vârfuri lucioase rigide. Bateți în coaja de portocală.
Se întinde peste stratul de înghețată. Folosind spatula sau spatele lingurii, rotiți decorativ, formând vârfuri. Congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Scoateți tortul din congelator. Eliberați părțile laterale ale tigaiei; îndepărtați folia.
Transferați tortul în farfurie. Folosind lanterna de bucătărie, bezea maro sau așezați sub broiler 1 până la 2 minute pentru a se rumeni.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.