Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie
Tort de înghețată de ciocolată mexicană cu bezea portocalie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de scorțișoară măcinată, sare, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată De Ciocolată Mexicană Cu Bezea Portocalie, Tort de înghețată cu bezea de ciocolată și cip de mentă, și Tort cu strat de bezea, ciocolată și cremă Kirsch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. linie în interiorul tăvii cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 3 inci, cu folie. Înveliți ușor cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Bateti faina si urmatoarele 3 ingrediente intr-un bol mic. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Se ia de pe foc; se amestecă în pudră de cacao, apoi zahăr. Dacă aluatul este încă fierbinte, lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți oul și vanilia, apoi amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Întindeți aluatul pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți stratul de brownie până când testerul introdus în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 15 până la 17 minute. Se răcește în tigaie pe raft. Acoperiți și înghețați.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Se amestecă ciocolata și 1 1/2 căni jumătate și jumătate în cratiță medie la foc mediu până se topește ciocolata, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți de la căldură.
3
Bateți gălbenușurile de ou și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu. Treceți treptat în amestecul de ciocolată fierbinte; reveniți la cratiță. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul lasa calea pe spatele lingurii atunci cand degetul este tras peste si crema Inregistreaza 170 F la 175 F pe termometrul pentru bomboane, amestecand constant, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Caldă
Gălbenuș De Ou
Cremă
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
4
Se strecoară crema într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați restul de 1 1/4 căni jumătate și jumătate. Se dă la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
6
Procesați crema în producătorul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
7
Se transferă în tigaie; se întinde uniform pe stratul de brownie. Acoperi; congela peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați cremă de tartru și vârf de sare. Bateți până se formează vârfuri moi. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr. Continuați să bateți până când bezea formează vârfuri lucioase rigide. Bateți în coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Coaja De Portocala
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se întinde peste stratul de înghețată. Folosind spatula sau spatele lingurii, rotiți decorativ, formând vârfuri. Congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Scoateți tortul din congelator. Eliberați părțile laterale ale tigaiei; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
5
Transferați tortul în farfurie. Folosind lanterna de bucătărie, bezea maro sau așezați sub broiler 1 până la 2 minute pentru a se rumeni.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.